Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Op expeditie cruise naar De Amazone

Op luxe expeditie cruise door de Amazone beleef je een onvergetelijke reis. Ga op avontuurlijke luxe cruise door de ongerepte natuur van onder andere Brazilië, Peru, Colombia, Venezuela en Bolivia.

Wat kan je verwachten

op expeditie cruise naar De Amazone

∙ Machtig uitgestrekt regenwoud
∙ Fantastische flora en fauna
∙ Interessante etnische cultuurtradities
∙ Manaus met zijn ongelofelijk mooie opera
∙ Ongezien weelde van allerlei diersoorten
∙ Unieke jungle ervaring
∙ Magnifieke roze Orinocodolfijnen

Reisinformatie over De Amazone

Luxe expeditie cruise Amazone

Ontdek de magie van de Amazone tijdens een onvergetelijke expeditiecruise. Een avontuurlijke reis door de adembenemende landen van de Amazone-regio zoals Brazilië, Peru, Colombia, Venezuela, Bolivia, Guyana, Suriname, Ecuador en Frans-Guyana. Een luxe expeditie cruise in het teken van het machtige regenwoud en de schoonheid van zijn overweldigende natuur.

Wilde dieren van de Amazone

De Amazone staat bekend om zijn fantastische flora en fauna. Tijdens je Amazone expeditiecruise spot je kleurrijke vogels, exotische insecten en tot de verbeelding sprekende diersoorten. Denk bijvoorbeeld aan de iconische jaguar, het grootste roofdier van het Amazone regenwoud, maar ook kapucijnapen, brulapen, kaaimannen, piranha’s en kleurrijke vogels zoals ara’s en toekans. En de magnifieke roze orinoco dolfijnen.

Hoogtepunten Amazone expeditiecruise

Naast het verkennen van de natuurlijke pracht van de Amazone, ontdek je op avontuurlijke luxe cruise ook de rijke etnische cultuur. Maak kennis met inheemse gemeenschappen en leer over hun unieke levensstijl en eeuwenoude tradities.

Andere hoogtepunten van deze Amazone expeditiecruise: een bezoek aan Manaus in Brazilië en zijn kenmerkende opera en een magische jungle ervaring diep in het regenwoud.