Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Op expeditie cruise naar De Galapagos Eilanden

In de voetsporen van Charles Darwin? Op een once-in-a-lifetime luxe expeditie cruise naar de Galapagos Eilanden beleef je een onvergetelijke levenservaring.

Wat kan je verwachten

op expeditie cruise naar De Galapagos Eilanden

∙ Ongerepte natuur
∙ Ultieme natuurlijke dierentuin
∙ Paradijselijk vulkanisch
∙ Reuzenschildpadden
∙ Roodpoot- en blauwvoet-genten stelen de show
∙ Belangrijk ecologische waarde
∙ Land- en zeeleguanen, aalscholvers, pinguins, albatrossen

Reisinformatie over De Galapagos Eilanden

Luxe expeditie cruise Galapagos Eilanden

Als natuurliefhebber staan de Galapagoseilanden ongetwijfeld ergens bovenaan je bucketlist. Maak een once-in-a-lifetime luxe expeditie cruise naar de Galapagos in de voetsporen van Charles Darwin en beleef een onvergetelijke levenservaring.

Dieren van de Galapagos Eilanden

De Galapagoseilanden liggen ter hoogte van de evenaar, op zo’n 1.000 km voor de westkust van Ecuador. Een exotische archipel, geschapen door spuwende vulkanen en stromende lava. Op luxe expeditiecruise naar de Galapagoseilanden ontdek je een levend museum van de evolutie. Letterlijk. Want de observaties die Charles Darwin op de Galapagos deed, waren een belangrijke schakel voor zijn evolutietheorie.

De archipel is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds meest buitengewone dier- en plantsoorten. Reuzenschildpadden, bontgekleurde Sally Lightfoot-krabben, darwinvinken, blauwvoetgenten, zeeleguanen … En de galapagospinguïn: de enige pinguïn die je ten noorden van de evenaar kan vinden.