Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Over ons

Reizen zit in mijn bloed. Ik woonde tot mijn 8 jaar in Lubumbashi (Congo) en reisde als kind met mijn ouders mee naar Mozambique, Zambia en Zimbabwe. En later ook naar Europa. 

Door het vele reizen ben ik Toerisme gaan studeren aan het Coloma Instituut en deed mijn stage bij het befaamde kantoor Wirtz. Na mijn studies ging ik aan de slag bij mijn moeder en stiefvader bij Meir Travel. 

De strengste leerschool ooit, maar ik kon ook op heel veel studiereizen mee. Volgens mijn moeder kon je het meeste leren door het zelf te ervaren. Een waarheid als een koe.

Nathalie – Brasschaat Travel
Experte Luxe Expeditie Cruises

Over luxe Expeditie cruises

Luxe expeditiecruises zijn de ultieme manier om afgelegen bestemmingen te verkennen in elegantie en comfort. Deze luxueuze schepen zijn ontworpen om u mee te nemen op een onvergetelijk avontuur zonder in te boeten aan verfijning. Met ruime accommodaties en eersteklas voorzieningen geniet u van een exclusieve ervaring terwijl u door enkele van de meest afgelegen en ongerepte regio’s ter wereld reist.

Van de Arctische toendra’s tot Antarctica en daarbuiten, bieden deze cruises toegang tot enkele van de meest adembenemende en ruige terreinen op deze planeet. Of u nu een liefhebber bent van wilde dieren, een geschiedenisliefhebber of gewoon op zoek bent naar een avontuurlijke ontsnapping, u zult iets vinden om u te inspireren en te verrassen op een luxe expeditiecruise.

Met deskundige gidsen en een sterk gepersonaliseerde reisroute heeft u een onvergetelijke ervaring die u voor altijd zult koesteren.