Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Op expeditie cruise naar Kimberley

Ontdek de betoverende schoonheid van de Kimberley in Australië tijdens een onvergetelijke expeditiecruise. Kies voor avontuurlijke luxe cruise in dit betoverende stukje Australië.

Wat kan je verwachten

op expeditie cruise naar Kimberley

∙ Kimberley, Australië: cruise bestemming vol weergaloze natuur
∙ Rode gesteenten, kloven en canyons
∙ Kimberley zoutwaterkrokodillen
∙ Wallabies, vleerhonden, haaien …
∙ Aboriginal cultuur
∙ Dinosaurussporen
∙ Prachtige onderwaterwereld en koraalriffen

Reisinformatie over Kimberley

Luxe expeditie cruise Kimberley, Australië

In de noordwestelijke hoek van Australië beleef je in Kimberley een luxe expeditie cruise in een van ‘s werelds laatste ongerepte gebieden. Een wilde regio van ruige bergpieken, uitgestrekte savannevlaktes en alles daartussenin. Op Kimberley expeditiecruise ontdek je een regio vol natuurlijke fenomenen waaronder Horizontal Waterfalls, regenwouden, zoetwaterpoelen, kloven en rode canyons.

Wilde dieren in Kimberley, Australië

Op Kimberley expeditie vaar je door de natuurlijke inhammen en baaien van West-Australië. Zodanig afgelegen dat kleine expeditieschepen de beste manier zijn om deze Unesco wildernis te ontdekken. Tijdens je Kimberley expeditiecruise tref je tal van buitengewone wilde dieren. De Kimberley zoutwaterkrokodillen bijvoorbeeld, maar ook haaien en zeekoeien in de koraalriffen, wallabies, vleerhonden … Of spot de gouldamadine en andere kleurrijke vogels.

Aboriginals en dinosaurussen

Bezoek de steden van de Kimberley zoals Broome en Wyndham. En zet je Australië expeditie cruise verder naar ongeziene ontdekkingen. Zoals een rijke schat aan rotstekeningen en artifacten van de Aboriginals, of enkele van de best bewaarde dinosaurussporen ter wereld.