Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Op expeditie cruise naar IJsland

Op luxe expeditie cruise naar IJsland ontdek je de ongerepte schoonheid van het land van vuur en ijs. Bereid je voor op een avontuurlijke luxe cruise vol geisers, bijzondere vogels en andere natuurlijke wonderen.

Wat kan je verwachten

op expeditie cruise naar IJsland

∙ Jan Mayen island
∙ Enorme kliffen met kolonies aan zeevogels
∙ Prachtige rotsformaties
∙ Actieve geisers
∙ Prachtige watervallen
∙ Nationale parken
∙ Fantastisch mooi operahouse in Reykjavik

Reisinformatie over IJsland

Luxe expeditie cruise IJsland

Op luxe expeditie cruise naar IJsland ontdek je de ongerepte schoonheid van het land van vuur en ijs. Een van de hoogtepunten van je IJsland expeditie is Jan Mayen Island, een afgelegen eiland met een ongerepte wildernis en een overvloed aan wilde dieren. Verken adembenemende kliffen, vol met kolonies zeevogels en watervogels zoals papegaaiduikers, zeekoeten, alken, noordse stormvogels, ijsduikers, roodkeelduikers en harlekijneenden.

Het land staat ook bekend om zijn geothermische activiteit. Tijdens je IJsland expeditiecruise ben je dan ook getuige van actieve geisers en spectaculaire erupties. Even bewonderenswaardig zijn de watervallen, zoals de majestueuze watervallen van Gullfoss, Skógafoss en Seljalandsfoss.

Nationale parken IJsland

IJsland herbergt ook enkele prachtige nationale parken vol ongerepte natuur. Verken het Thingvellir National Park, dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat, en bewonder de unieke geologische formaties en historische betekenis. Maak een wandeling door het prachtige Vatnajökull National Park en bewonder de indrukwekkende ijsformaties van Europa’s grootste gletsjer.

Last but not least, tijdens je avontuurlijke luxe cruise naar IJsland kun je genieten van het fantastisch mooie opera house in Reykjavik. Dit architectonische meesterwerk is een must-see attractie en biedt een scala aan culturele en artistieke evenementen.

Onvergetelijke IJsland expeditiecruise

Kortom, een expeditiecruise naar IJsland biedt een onvergetelijke reiservaring vol natuurlijke wonderen, adembenemende landschappen en culturele hoogtepunten. Bereid je voor op een avontuurlijke reis naar het land van vuur en ijs, waar je de prachtige diversiteit van dit unieke land ontdekt. Boek nu je luxe expeditiecruise naar IJsland en laat je betoveren door de betoverende schoonheid van dit fascinerende land.