Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Op expeditie cruise naar Groenland

Ontdek Groenland en zijn ongerepte schoonheid tijdens een adembenemende luxe expeditie cruise. Een avontuurlijke luxe cruise naar het grootste eiland ter wereld.

Wat kan je verwachten

op expeditie cruise naar Groenland

∙ Na Antarctica de grootste ijskap ter wereld
∙ Drijvende ijsbergen
∙ De kleurrijke dorpjes van Groenland
∙ Walvissen, zeehonden en ijsberen
∙ Ongerepte natuur
∙ Fjorden, bergen en gletsjers
∙ Ontmoeting met Inuitgemeenschap

Reisinformatie over Groenland

Luxe expeditie cruise Groenland

Ontdek Groenland en zijn ongerepte schoonheid tijdens een adembenemende luxe expeditie cruise. Een avontuur naar het grootste eiland ter wereld, richting spectaculaire landschappen en een overvloed aan natuurlijke hoogtepunten.

Welke hoogtepunten tijdens jouw Groenland expeditiecruise niet zullen ontbreken? Vooreerst herbergt Groenland de op één na grootste ijskap ter wereld. Enkel Antarctica kent een nog grotere ijsmassa. Ook de schilderachtige fjorden met diepe inhammen, steile bergen en gletsjers zullen je hart meteen veroveren. Net als de kleurrijke dorpjes en al even bontgekleurde huizen die zich schilderachtig aftekenen tegen de ruige bergen.

De wilde dieren van Groenland

Tijdens je luxe expeditie cruise naar Groenland kan je verschillende wilde dieren tegenkomen, zoals walvissen, zeehonden en ijsberen. Laat je betoveren door de schoonheid en gratie van deze dieren in hun natuurlijke habitat te midden van drijvende ijsbergen.

Inuitgemeenschap

Halverwege de ruige oostkust ligt Ittoqqortoormiit, thuisbasis van een Inuitgemeenschap. Met een populatie van 450 mensen is dit een van de meest afgelegen plaatsen op aarde.