Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

10-daagse expeditie cruise The Kimberley: watervallen en wandjina’s

Of u nu aan boord gaat van een van de Zodiacs of de uitgestrekte kustlijn wilt aanschouwen vanaf het comfort van uw balkon, u zult bij elke bocht nieuwe locaties en prachtige vergezichten tegenkomen.

Rederij

Bestemming(en)

Datum

Meerdere data mogelijk

Prijs

Op aanvraag
Inhoud

Programma

 1. Darwin, Australië
 2. Matakus Island, Indonesië
 3. Op zee
 4. Wyndham, Australia
 5. King George River, Australië
 6. Vansittart Bay, Australië
 7. Hunter River, Western Australia, Australië
 8. Talbot Bay, Australië
 9. Montgomery Reef, Australië
 10. Lacepede Islands, Australië
 11. Broome, Western Australia, Australië

De Kimberley, de noordwestelijke hoek van Australië, is een van ’s werelds laatste wilde grenzen, met alles van ruige bergtoppen tot uitgestrekte savannevlaktes en alles daartussenin. Een regio die wordt gesplitst door de natte en droge seizoenen tijdens de moesson, de Kimberley is de thuisbasis van natuurlijke fenomenen zoals nergens anders ter wereld. Horizontale watervallen, stukken regenwoud, poelen met zoet water, kloven en ravijnen uitgehouwen in levendig rood gesteente, en er valt nog veel meer te ontdekken, allemaal binnen een landoppervlak dat ongeveer drie keer zo groot is als dat van Engeland.

De natuurlijke inhammen en baaien van deze regio zijn de thuisbasis van talloze soorten dieren in het wild en enkele van de helderste wateren die je overal ter wereld kunt zien. Je zult eilanden zien waar duizenden vogels leven, watervallen die duizelingwekkende hoogten bereiken, koraalriffen vol haaien en doejongs, en rivieren rijk aan krokodillen. Of u nu aan boord gaat van een van onze Zodiacs of deze uitgestrekte kustlijn wilt aanschouwen vanaf het comfort van uw balkon, u zult bij elke bocht nieuwe locaties en prachtige vergezichten tegenkomen.

Bezoek de steden van de Kimberley, zoals Broome en Wyndham, waar de lokale gastvrijheid en cultuur u zeker zullen bekoren en inspireren om elke gelegenheid die u wordt geboden te verkennen en te benutten. Een rijke overvloed aan grotkunst en artefacten van de Aboriginals die deze plek al duizenden jaren hun thuis noemen, kun je verkennen. Deze oude pictogrammen zijn meer dan 40.000 jaar oud en ouder en vertellen ons de verhalen en herinneringen van degenen die lang daarvoor kwamen, onaangetast door de tand des tijds.

De Kimberley heeft voor elk wat wils, of je nu een natuurliefhebber bent, een natuurhistorisch liefhebber of iemand die op zoek is naar een nieuw avontuur op een van de wildste plekken op aarde, je zult het hier zeker vinden. Welkom bij de Kimberly!

Prijs op aanvraag

10-daagse expeditie cruise The Kimberley: watervallen en wandjina’s

Datum

Meerdere data mogelijk

Bestemming

Kimberley

Over de bestemming

op expeditie cruise naar Kimberley

Ontdek de betoverende schoonheid van de Kimberley in Australië tijdens een onvergetelijke expeditiecruise. Kies voor avontuurlijke luxe cruise in dit betoverende stukje Australië.