Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Expeditiecruise Kimberley Australië met PONANT

Kies het ruime sop en zet koers naar de grandioze, wilde landschappen van Kimberley met PONANT. Aan boord van Le Lapérouse wordt dit een onvergetelijke 11-daagse expeditiecruise naar een van de laatste ongerepte gebieden op aarde.

Rederij

Bestemming(en)

Datum

Meerdere data mogelijk

Prijs

Op aanvraag
Inhoud

In 't kort

Op de Hunter rivier, een van de meest pittoreske delen van de regio, ontdek je wilde mangrove-wouden waar zoutwaterkrokodillen jagen op de meest kleurrijke vogels. Hoogtepunt van deze cruise wordt ongetwijfeld de ontdekking van de King George-rivier en de majestueuze Twin Falls, de hoogste waterval in West-Australië. Maar ook je bezoek aan Collier Bay en het Montgomery-rif met zijn uitgestrekte lagunes en koraalriffen wordt een herinnering die je een leven lang zal koesteren.

Andere memorabele momenten van deze Kimberley expeditie cruise:

  • Ord-rivier: tussen Kununurra en Lake Argyle nemen we je mee op expeditie op de Ord-rivier. Met volop tijd om te genieten van de opmerkelijke natuur en prachtige landschappen. De tour biedt eveneens een eenvoudige lunch aan, geserveerd in een kamp aan de oevers van de rivier.
  • Bungle Bungle: ga aan boord van een Cessna-vliegtuig voor een panoramische vlucht over het Bungle Bungle-massief. Met prachtig uitzicht over Diversion Dam, Carr Boyd Range en Purnululu National Park.
  • El Questro-ervaring: een echte El Questro-ranger neemt je mee op ontdekkingstocht naar Emma Gorge en Zebedee Thermal Springs. Eindigen doe je met een unieke Chamberlain River Cruise.

Blue Eye onderwatersalon

De zes Ponant Explorers, waaronder Le Lapérouse, combineren een menselijke maat en uitgekiend design met geavanceerde technologie. Zo zijn ze allemaal uitgerust met een ‘Blue Eye’-onderwatersalon. Deze multisensorische onderwaterlounge, een unicum in de sector, geeft je kans om de onderwaterwereld te ontdekken.

Je hebt er een fabelachtig uitzicht op de zeebodem. Onderwaterprojectoren, hydrofonen in de kiel die de natuurgeluiden van de zeebodem laten weerklinken en met de Body Listening-sofa’s die je via lichamelijke resonantie een onvergetelijke luisterervaring bezorgen, wordt de beleving compleet.

In de tropische wateren van Australië wordt deze ruimte zeker een meerwaarde. Bewonder er de kleurrijke koraalwereld, duizenden tropische vissen en zeeschildpadden. Misschien komt zelfs een walvishaai op bezoek? Of een grote krokodil met zin in een lekker hapje?

Prijs op aanvraag

Expeditiecruise Kimberley Australië met PONANT

Datum

Meerdere data mogelijk

Bestemming

Kimberley

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Over de bestemming

op expeditie cruise naar Kimberley

Ontdek de betoverende schoonheid van de Kimberley in Australië tijdens een onvergetelijke expeditiecruise. Kies voor avontuurlijke luxe cruise in dit betoverende stukje Australië.