Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Galapagos – Overvloedig onderwaterleven

Rederij

Bestemming(en)

Deur tot deur
7 dagen
Meer dan 15 stops
Verschillende vertrekdata tussen november 2023 en november 2024

Of je nu de Galápagos voor het eerst ontdekt of herontdekt, deze reis brengt je dieper dan ooit tevoren. Ons speciaal ontworpen vaartuig, de Silver Origin, is behendig genoeg om moeiteloos rond de eilanden te navigeren. Onze experts zullen je alles leren over de boeiende flora en fauna van de regio, evenals de geschiedenis van Darwin. Pak je verrekijker en maak je klaar voor een avontuur terwijl je reuzenschildpadden, blauwvoetgenten, zeeleeuwen en pinguïns ontmoet.

Ontdek de hoogtepunten van deze reis:

 1. Kicker Rock (ook bekend als Leon Dormido): Kicker Rock is een indrukwekkende rotsformatie tussen San Cristobal en Isla Santa Cruz. Het is een populaire locatie voor snorkelen en duiken vanwege het overvloedige zeeleven, waaronder haaien, schildpadden en verschillende vissoorten.
 2. Isla Bartolomé: Isla Bartolomé staat bekend om zijn dramatische landschappen, waaronder de beroemde Pinnacle Rock. Bezoekers kunnen genieten van wandelingen met prachtige uitzichten en snorkelen in het heldere water.
 3. Buccaneer Cove (Caleta Bucanero): Deze baai is een historische ankerplaats die ooit werd gebruikt door piraten. Tegenwoordig is het een geweldige plek om te kajakken en te genieten van de prachtige kliffen en grotten.
 4. Punta Vicente Roca: Deze locatie op het noordelijke punt van Isabela-eiland biedt geweldige mogelijkheden voor snorkelen en duiken. Onderwater kunnen bezoekers Galapagos-pinguïns, zeeleeuwen, zeeschildpadden en ongelooflijke zeebodemformaties tegenkomen.
 5. Punta Espinoza (Fernandina Island): Dit is de enige bezoekbare locatie op Fernandina-eiland en staat bekend om zijn grote aantallen zeeleguanen. Ook zijn hier zeldzame Flightless Cormorants en Galapagos-haviken te vinden.
 6. Tagus Cove (Isabela Island): Tagus Cove is een historische ankerplaats en biedt prachtige uitzichten op de omgeving en de kans om te kajakken en snorkelen. De rotswanden dragen bij aan de spectaculaire omgeving.
 7. Elizabeth Bay (Isabela Island): Elizabeth Bay is beroemd om zijn mangrovebossen en rijke zeeleven. Het is een belangrijk gebied voor zeeschildpadden, roggen en haaien.
 8. Post Office Bay (Floreana Island): Post Office Bay heeft een historische “postkantoor” waar brieven en ansichtkaarten worden achtergelaten voor andere reizigers om mee te nemen. Dit traditie gaat terug tot de 18e eeuw. Floreana Island heeft ook een boeiend verhaal van menselijke geschiedenis.
 9. Champion Islet: Dit kleine eiland is beroemd om zijn onderwaterleven en biedt geweldige kansen om te snorkelen en duiken. Je kunt hier Galapagos-haaien en verschillende vissoorten tegenkomen.
 10. Punta Cormorant (Floreana Island): Punta Cormorant biedt de kans om flamingo’s te observeren en te wandelen langs een lagune met verschillende soorten vogels. Ook is er een zoutwaterlagune met haaien.
 11. Santa Cruz Highlands: In de hooglanden van Santa Cruz kunnen reizigers reuzenschildpadden in het wild zien en genieten van weelderige vegetatie. Het is een prachtige en educatieve stop.
 12. Breeding Center: Dit centrum richt zich op het behoud van inheemse diersoorten, met name reuzenschildpadden. Bezoekers kunnen meer te weten komen over fokprogramma’s en inspanningen voor behoud.
 13. Cerro Dragon (Dragon Hill, Santa Cruz): Cerro Dragon is een wandelbestemming met uitzicht op een zoutwatermeer en biedt mogelijkheden om landleguanen te observeren.
 14. Guy Fawkes (Isla Guy Fawkes): Dit kleine eiland is beroemd om zijn indrukwekkende rotsformaties en snorkelmogelijkheden. Het is een uitstekende plek om te genieten van het onderwaterleven.
 15. Bahia Borrero (Santa Cruz): Bahia Borrero biedt prachtige stranden en kristalhelder water om te zwemmen en snorkelen. Het is een ontspannen plek om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Galapagos.

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Over de bestemming

op expeditie cruise naar De Galapagos Eilanden

In de voetsporen van Charles Darwin? Op een once-in-a-lifetime luxe expeditie cruise naar de Galapagos Eilanden beleef je een onvergetelijke levenservaring.