Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Galapagos – A frenzy of wildlife

Rederij

Bestemming(en)

Deur-tot-deur pakket
7 dagen
Meer dan 10 stops
Verschillende vertrekdata tussen november 2023 en december 2024

De Galapagos-eilanden, gelegen in de Stille Oceaan voor de kust van Ecuador, staan bekend om hun buitengewone biodiversiteit. Een reis naar deze eilanden biedt reizigers de kans om enkele van ’s werelds meest opmerkelijke inheemse diersoorten en geologische formaties te ontdekken.

 

De reis begint meestal op het eiland San Cristobal, de thuisbasis van de luchthaven van de Galapagos. Dit eiland biedt indrukwekkende kustlijnen en kansen om zeeleeuwen en zeevogels te observeren. Prince Philip’s Steps en Darwin Bay op het naburige Genovesa-eiland zijn populaire stopplaatsen waar bezoekers gigantische kolonies van zeevogels kunnen aanschouwen.

North Seymour staat bekend om zijn landleguanen en Sullivan Bay voor zijn indrukwekkende lavavelden, die illustreren hoe deze eilanden ontstaan zijn door vulkanische activiteit. Punta Mangle op Isabela-eiland biedt een inzicht in de mangrovebossen en onderwaterleven.

Een hoogtepunt van de reis is een bezoek aan de Santa Cruz Highlands, waar reizigers reuzenschildpadden kunnen observeren in hun natuurlijke habitat. Santa Fé onthult endemische diersoorten en prachtige koraalriffen, terwijl Gardner Bay wordt gekenmerkt door zandstranden en speelse zeeleeuwen.

Op Punta Suarez op Española-eiland bewonderen bezoekers majestueuze albatrossen en kleurrijke leguanen. Het Breeding Center is een educatieve stop waar men meer te weten komt over de inspanningen voor de bescherming van de Galapagos-fauna. Cerro Brujo op San Cristobal eiland biedt zandstranden en uitstekende snorkelmogelijkheden, waardoor reizigers de onderwaterwereld kunnen verkennen en oog in oog kunnen komen met schildpadden en diverse vissoorten.

 

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen je graag meer informatie.

Over de bestemming

op expeditie cruise naar De Galapagos Eilanden

In de voetsporen van Charles Darwin? Op een once-in-a-lifetime luxe expeditie cruise naar de Galapagos Eilanden beleef je een onvergetelijke levenservaring.