Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Seabourn Pursuit: alles wat je moet weten over dit nieuwe expeditieschip

De Seabourn Pursuit is het zusterschip van de Seabourn Ventura en is het tweede expeditie schip van de vloot. Het schip gaat in de vaart in 2023. De schepen van Seabourn zijn gebouwd voor expedities. Door de kleinere omvang van de Pursuit kan het schip op plekken komen waar de grote schepen niet kunnen komen. Aan boord zijn twee onderzeeërs die gasten mee op avontuur kunnen nemen.

Rederij

Bestemming(en)

Prijs

Op aanvraag

Seabourn Pursuit

De Seabourn Pursuit reist door de wateren van Groenland, IJsland en Noorwegen, en neemt de passagiers mee door de Fjorden. Het schip is luxeuys, relaxed en van alle comfort voorzien.

Faciliteiten aan boord van Seabourn Pursuit

  • Submarine Expeditie
  • lounges
  • Optredens
  • Duiken en snorkelen
  • Kajakken
  • Tours met zodiacs (kleine motorboten)

Culinair genieten aan boord van Seabourn Pursuit

Op de Seabourn Pursuit heerst er altijd gezelligheid en privacy tijdens het dineren. Met een open zitting kunnen gasten altijd en overal dineren, met wie ze maar willen. De keuken aan boord is zowel verrukkelijk als opwindend, met een aanbod aan complexe smaken die door elk gerecht heen schijnen.

Ervaren chef-koks werken aan het perfectioneren van alle maaltijden om gasten een culinaire ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten.

 

 

Entertainment aan boord van Seabourn Pursuit

Seabourn Venture biedt expeditiecruises en heeft dus minimaal en subtiel entertainment. Af en toe zijn er live pianist-optredens.

Er is wel een grote verscheidenheid aan lezingen en documentaire-vertoningen door het expeditieteam aan boord. In het ruime Discovery Centre worden de meeste lezingen gehouden, want er is een fantastisch scherm, wat perfect is voor het tonen van de presentaties

Video

Over de bestemming

op expeditie cruise naar Groenland

Ontdek Groenland en zijn ongerepte schoonheid tijdens een adembenemende luxe expeditie cruise. Een avontuurlijke luxe cruise naar het grootste eiland ter wereld.