Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Seabourn Venture: het ultra luxueuze en facilitaire expeditieschip

Rederij

Bestemming(en)

De Seabourn Venture biedt een combinatie van luxe accommodaties, expeditie-ervaringen, deskundige begeleiding en aandacht voor het milieu. Hierdoor kunnen passagiers genieten van de comfortabele reiservaring van Seabourn terwijl ze de meest afgelegen en prachtige bestemmingen ter wereld verkennen.

Ontwerp van het schip

De Seabourn Venture is ontworpen als een luxueus expeditieschip met een capaciteit voor ongeveer 260 passagiers. Het schip heeft een gestroomlijnd ontwerp dat zorgt voor stabiliteit en manoeuvreerbaarheid, wat essentieel is bij het verkennen van afgelegen gebieden.

Hoewel de Seabourn Venture een expeditieschip is, biedt het nog steeds een uitzonderlijk niveau van luxe aan boord zoals we die gewoon zijn de de rederij. De ruime suites zijn stijlvol ingericht en voorzien van hoogwaardige voorzieningen. Alle suites hebben een balkon, dressing, badkamer met bad, een extra droogruimte om kleding na een expeditie te kunnen laten drogen.

De restaurants, bars, spa en andere ruimtes zoals de Patio, de Square die je gewoon bent van de rederij zijn hier ook allemaal aan boord in hun klassieke glorie.

De expeditie lounge, de bow lounge en de mudroom zijn anders hier. In de expeditie lounge kom je dagelijks samen voor de Recap. De expeditieleiders vertellen over de avonturen van de afgelopen dag en bereiden je voor om zo goed mogelijk de dag nadien aan je avontuur te beginnen. Via de mudroom ga je aan boord van de zodiac. Hier staan je boots klaar in het geval je een wedlanding zou hebben, waarbij je door het water moet om aan land te gaan.

Expeditie

Wat de Seabourn Venture echt bijzonder maakt, is de focus op expeditiereizen. Het schip is uitgerust met een verscheidenheid aan faciliteiten en apparatuur die passagiers in staat stellen om de natuurlijke omgeving te verkennen. Denk hierbij aan Zodiac-boten, kajaks, en twee onderzeeërs die speciaal zijn ontworpen voor expeditiedoeleinden.

Maar ook een Ciflex camera om wildlife te kunnen spotten vanop vijf kilometer afstand. Het schip is uitgerust met ijsbreker van het type P6.

Aan boord van de Seabourn Venture zijn ervaren expeditieleiders aanwezig die een schat aan kennis hebben over de bestemmingen die worden bezocht. Ze geven lezingen, begeleiden excursies aan wal en zorgen ervoor dat de passagiers een diepgaand begrip krijgen van de bezochte gebieden.

Leer het ultra ervaren expeditieteam aan boord kennen en laat je meenemen in de hun verhalen.

In de Bow Lounge zijn schermen en andere apparatuur voorzien om de route te volgen, de locatie waar te nemen. Een rustige ruimte waar je geniet van een tas koffie met een boek.

Milieuvriendelijk & duurzaam

Seabourn heeft veel aandacht besteed aan het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van de Seabourn Venture. Het schip is uitgerust met geavanceerde milieutechnologieën, zoals geavanceerde waterzuiveringssystemen en een dynamisch positioneringssysteem dat de behoefte aan ankers in gevoelige mariene omgevingen vermindert.

Over de bestemming

op expeditie cruise naar IJsland

Op luxe expeditie cruise naar IJsland ontdek je de ongerepte schoonheid van het land van vuur en ijs. Bereid je voor op een avontuurlijke luxe cruise vol geisers, bijzondere vogels en andere natuurlijke wonderen.