Luxe Expeditie Cruises - Brasschaat Travel - Favicon.ai

Luxe Expeditie Cruises

by Brasschaat Travel

Expeditie Cruises met Scenic

Vaar met een gerust hart over de rivieren en oceanen van de wereld. Ervaar ultra-luxe cruises met verbeterde veiligheid en comfort.

Iceland in Depth

Spitsbergen, Groenland en Ijsland

Greenland Explorer

De ongerepte wildernis van Zuid-Groenland biedt enkele van de meest spectaculaire en ...

TASTE OF NORWAY & ICELAND

Verken enkele van de meest adembenemende landen ter wereld tijdens een reis ...

Meer informatie over Scenic

Scenic Cruises biedt expeditiecruises naar enkele van ’s werelds meest iconische bestemmingen aan boord van de gloednieuwe en uiterst luxueuze ontdekkingsjachten, Scenic Eclipse I en II. Wat je aan boord aantreft, overstijgt alle verwachtingen. Met bijna evenveel bemanningsleden als gasten, word je getrakteerd op een ongeëvenaarde persoonlijke service. Van de betoverende Spa Sanctuary en Wellness Area tot een uitgebreide selectie culinaire opties, buitenluchtterrassen en niet één, maar zelfs meerdere zwembaden – de luxueuze geneugten aan boord lijken eindeloos.

De once-in-a-lifetime ervaringen zijn ronduit adembenemend: verken de wildernis met opwindende zodiak- en kajaktochten, ga snorkelen, maak sneeuwwandelingen, verken op een e-bike, ga diepzeeduiken, daal af naar de oceaanbodem in een onderzeeër of zweef als een vogel in een helikopter. Al deze avonturen behoren tot de mogelijkheden. De culinaire ervaringen zijn van ongeëvenaarde klasse, variërend van eigentijdse fine dining tot de ontspannen ambiance van de Yacht Club. Het is de moeite waard te vermelden dat de Scenic Eclipse ontdekkingsjachten zijn uitgerust met ijsklasse PC6 voor ongeëvenaarde veiligheid en comfort, zelfs in uitdagende poolomstandigheden.